Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CV - Co dodać co zmienić?

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, właśnie zacząłem pisać CV ale według mnie jest lipne :( możecie mi polecić co dopisać a co zmienić? był bym na prawdę wdzięczny :)
984791433587675924811.jpeg

Pozdrowionka ;)

Opublikowano

­Prawde mówiąc ciężko bedzie coś doradzić, bo to Ty siebie najlepiej znasz i wiesz co tutaj o sobie napisać.

Jeśli jesteś chętny to na PW mogę Ci podesłać kilka przydatnych pliczków odnośnie cv, etc.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

*dodać zdjęcie na górze po prawej (jeśli chcesz)

*zmienić styl tabelki w akapicie Education

*w Work experience usuń wielokropek po etc, później masz błąd zamiast their ma być there, five days a nie 5 days, included zamiast were, copying z małej, and zamiast & (w ogóle nie podoba mi się ta pozycja copying and pasting surveys), development zamiast develop, ability to communicate with others zamiast communication, time management improvement, 

*My profile coś dodać, twoje pozytywne cechy na przykład

*W Hobbies: przecinek przed which, summer 2013, enjoy wymusza -ing, I usually, ostatnie zdanie do wywalenia (powtarzasz o tym bracie).

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

@tomekdan

Communication jest dobrze, tak się pisze. Co do their fakt tu źle napisałem dzięki za info ;) co prawda 5 można zmienić na five, copying już zmieniam :D

Enjoy nie wymusza w tym miesju -ing na końcu, chyba że bym pisał o kimś np, he is enjoying watching videos albo zamiast 'I' napisał bym I'm to wtedy bym użył enjoying do zdania I'm enjoying... bo tak I enjoying to chyab kiepsko nie? xD

Ostatnie zdanie masz rację, już wywalam

Dzięki za podpowiedzi :D

//Zmieniłem teraz trochę:

938671433592215924811.jpeg

Opublikowano

Communication jest niby prawidłowo, ale lepiej by było gdybyś sprecyzował, że chodzi o kontakt międzyludzki a nie dział usług :D

Nie w tym sensie wymusza -ing, ze enjoying tylko że po enjoy ma być czasownik z -ing. W tym przypadku: I enjoy watching a nie I enjoy to watch.

W My profile: brakuje przecinka, nie podoba mi się drugie zdanie, bo jest potoczne i jest trochę aroganckie, zamiast tego napisz, że jesteś self-confident i inne pozytywne cechy, bo właśnie w profile powinny być a nie w skills, mentally strong a nie strong mentally.

W My skills: popraw nagłówki bo raz piszesz małe litery raz wielkie, tutaj nie powinny się znaleźć cechy charakteru, tylko umiejętności, więc zostaw I can solve various problems connected with IT branch, I can deal with people, I'm able to learn new things and skills, i jeszcze wypisz wszystkie rzeczy związane z IT które umiesz czyli języki programowania, obsługiwane programy itd.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Jakubie po Post Code też można znaleźć twoją ulicę zamieszkania ! :)

PS; dla mnie te cv jest dobre jeśli szukasz roboty w Primarku czy tam w McDonaldzie w centrum miasta ;)

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...